ŞIRNAK / İDİL - Tepeköy Şehit İlyas Bağater İmam Hatip Ortaokulu

Haz

Okullarda geleneksel oyun (körebe, çelik çomak, beş taş vb.) şenlikleri düzenlenir.

Haz

“40 Kavram”, “40 Ayet”, “40 Hadis”, “40 Şair 40 Şiir” etkinliklerinden okul program ve tarihine uygun şekilde seçilen etkinliklerden birisi gerçekleştirilir.

Haz

E-okul, MEBBİS, EBA uygulamaları, dogm.meb.gov.tr, religiouseducation.meb.gov.tr, dinogretimi.meb.gov.tr, dkab.meb.gov.tr, dinogretimiokullar.meb.gov.tr, hafiz.meb.gov.tr, dogm.eba.gov.tr gibi web siteleri incelenir.

Haz

Okullarda bulunan mescit veya camilerin durumları kontrol edilerek ihtiyaç dahilinde iyileştirmeler (Hat, levha, kitaplık ve ses düzeni ile zenginleştirilir) yapılır.

May

HÜSN-Ü HAT SERGİSİNİ DÜZENLEDİK.BÖYLECE ÖĞRENCİLER ÇALIŞMALARINI TOPLU GÖREBİLDİ.

Ock

ORTA ÇAĞ AVRUPA İÇİN KARANLIK ,İSLAM MEDENİYETİ İÇİN AYDINLIK BİR DÖNEMDİR.HATTA AVRUPA KARANLIĞINI AYDINLATAN DA İSLAM İLMİDİR.İSLAM MEDENİYETİ HER ÇAĞDA ÇAĞININ ÖTESİNDEDİR.

Katkılarından dolayı Betül ve İdris hocalarımıza teşekkür ederiz.

Ock

İSLAM IŞIĞINDA KURAN VE SÜNNET GİBİ İKİ ÖNEMLİ KONUYU DAHA İYİ İDRAK ETMEK İÇİN BİZ İMAMAM HATİP ORTAOKULU OLARAK GÜZEL BİR SÖLEŞİ YAPTIK.